PER QUÈ EDUCAR EN L'ANTIRACISME
des d'una perspectiva interseccional i de gènere

PER CONSTRUIR ESPAIS
EDUCATIUS MÉS JUSTOS
Incorporar la perspectiva interseccional i de gènere en l'educació antiracista permet abordar les discriminacions específiques que vivim les persones racialitzades. Això ajuda a crear espais educatius més justos, on tot l'alumnat tingui les mateixes oportunitats de creixement personal i acadèmic, independentment de la seva diversitat racial, cultural, d'orígens, etcètera.

PER FOMENTAR L'EMPATIA I
EL RESPECTE
L'educació antiracista amb perspectiva interseccional i de gènere ensenya als i les estudiants a reconèixer i respectar la diversitat en totes les seves formes.
En una societat cada cop més plural, és fonamental que infants, adolescents, joves i persones adultes siguem sensibles amb les diferents realitats i construïm relacions basades en l'empatia, el respecte i la solidaritat.

PER RESPONDRE A LES NECESSITATS DE LA SOCIETAT ACTUAL
La societat postpandèmica demana generacions més conscients i compromeses amb la lluita contra les desigualtats.
Educant en l'antiracisme amb perspectiva interseccional i de gènere, els centres educatius preparen l'alumnat per ser agent de canvi, capaç de contribuir a una societat més inclusiva i igualitària on la diversitat es valora com una riquesa i no com un motiu de divisió.
SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ
Estigues al dia de les novetats de FAHAFAHANA
ADREÇA
08915, Badalona
(Barcelona)
TELÈFON
+34 602 174 057